Pages

maandag 23 januari 2012

Animatie Flash


Dit is een animatie die ik heb gemaakt voor IV. Hierbij moesten we verschillende dingen laten bewegen door middel van het programma Flash, dit eindresulaat heb ik helaas niet op mijn bog kunnen zetten omdat dit een bestandstype is waarvan ik niet weet hoe ik hem erop moet zetten.

Eten en Drinken in de Stijlkamers - Affiche

Typografische Poster #2

dinsdag 10 januari 2012

Typografische Poster

'My Passion' - Schoolopdracht

Ontwerp Cover #TEGENK4NKER Eindhovens Dagblad

Ik zat laatst aan rond te snuffelen op twitter en zag ineens een tweet van een meisje die het had over het Eindhovens Dagblad en #TEGENK4NKER. Dit is een campagne van de Eindhovense rapper Kempi ook bekend als Kemperveen. Hiervoor heeft Kempi mij gevraagd om een cover te maken voor zijn nieuwe EP die hij zou uitbrengen waarbij het geld wat hij verdiend met de verkoop van de cover op gaat naar de KWF kanker bestrijding.
Dit was het krantenartikel, met de desbetreffende #TEGENK4NKER EP Cover:

ClubLife Poster


Poster die ik ontworpen heb voor een feest in Sevenum, thema: Kerst

Re-Styling Logo

Een andere schoolopdracht, het re-stylen van een logo. Hierbij koos ik voor het logo van Rolex. Natuurlijk moet je eerst weer gaan brainstormen, schetsen/aantekeningen maken in je schetsboek etc. Na wat schtesen gemaakt te hebben heb ik de volgende 2 logo's ontworpen in Photoshop:


Poster met Mechanisch Product (Schoolopdracht)

Voor het vak 'vormgeven' kregen we een opdracht om een poster te maken wat een mechanisch product bevat. Na een paar minuten mechanische producten opgeschreven te hebben in mijn schetsboek, kwam ik het mechanische product 'waterpistool' tegen. Op de een of andere manier dacht ik meteen aan 'WarChild'. Ik zag precies voor me wat ik wou, een oorlogskind met een waterpistool in zijn hand in plaats van een echt geweer. Bij dit beeld bedacht ik de volgende slogan: 'Let them play with toy guns, instead of playing real guns'. Waarbij dit het eindresultaat is:

 

FlashLight Edition 2.



Gisteren mijn opdracht voor Sjiwa (jongerencentrum) Baarlo afgekregen.
De opdracht hield in dat ik de poster van Editie 1 moest Re-Stylen waarbij het Thema 'Flashlight' weer naar buiten kwam.
Poster Editie 1:


Het thema was en bleef Flashlight. Bij 'FlashLight' zitten de woorden Flash en Light, dit zou je heel goed in een poster kunnen verwerken door verschilende licht effecten te gebruiken. Zoals je ziet heb ik dit in beide posters verwerkt.
Het font heb ik in beide posters hetzelfde gelaten omdat ik deze wel bij de poster vond passen.